Frihport_logo_sv_text_mobilweb

Yoga & sound healing mm

Jag heter Jenny Israelsson och är diplomerad terapeut/lärare i medicinsk yoga, lärare i kundaliniyoga och yinyoga, gongterapeut, intuitiv healing, sound healing och coachning. Du kan läsa mer om min bakgrund här.

En enskild session kan se väldigt olika ut beroende på dina önskemål och behov. Jag använder mig av t ex yoga, meditation, ljudhealing (gongar och kristallskålar) och schamansk healing och enerigaktiveringar. 
 

Gruppbokningarna skräddarsyr vi efter era önskemål. Det finns möjlighet att vara på Centerpeace eller i Grödinge där vi kan använda oss av naturen. Vi kan t ex yoga på stranden, skogsbada och samlas vid lägerelden. Det går även att boka övernattning i trädtälten svävandes ovanför marken. Vakna sedan till fågelkvittret och en god frukost i trädgården morgonen därpå.

BOKA
SMS/Tel: 0708-569520
E-post: jenny@centerpeace.se

Enskild coachning/yoga/healing
Inspiration – klicka in i flödet igen!

I dessa sessioner vill jag inspirera och väcka längtan i dig till ett levande och harmoniskt liv. Vi ser över din livssituation och framför allt strävar efter att hitta längtan till det som du vill ha/vara i ditt liv. Detta för att lättare kunna jobba vidare att rensa sådant som kan ha blockerat dig. Ett viktigt moment är att du själv känner och sätter din intention för dessa sessioner. Det är själva nyckeln i din själsaktivering/läkning – att du är innerligt hängiven. 

Vi/jag jobbar med olika tekniker beroende på din situation och önskan. Det kan vara bl a ett individuellt anpassat yoga program, healing, ljudhealing (gongar/kristallskålar), kraftfulla meditationer och energiaktiveringar. Under dessa sessioner blandar jag alla mina kunskapsområden. Du får ibland med dig uppgifter att aktivit själv jobba med hemma mellan våra träffar. För att få bästa effekt rekommenderar jag tre tillfällen à 2 timmar med 1-2 veckors mellanrum. Därefter kommer vi överens om hur vi fortsätter. Hör av dig så sätter vi ihop det som passar dig.

Pris: 1.200 kr, 120 min.
Efterföljande kan ibland räcka med 90 min då 900 kr.

BOKA
SMS/Tel: 0708-569520
E-post: jenny@centerpeace.se

Sound healing i HÄNGMATTA (utomhus i Grödinge)
Enskild session elller mindre grupp

Välkommen till enskild sound healing i hängmatta eller för en mindre grupp upp till 4 personer. Vi samtalar en kort stund för att pricka in vad du vill ha hjälp med. För en grupp sätter vi intentioner. Sedan bäddar du/ni ner dig/er i varsin hängmatta och tar emot vibrationerna från de magiska intrumenten och den lugna känslan från naturen. Sound Healing är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Det kan hjälpa dig släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed vitalisera både kropp och sinne. Fysiologiskt påverkar detta på cellnivå genom att det, enkelt uttryckt, stämmer din kropp till din naturliga frekvens som faktiskt är hälsa.

Pris: 850 kr/enskild session, 60 min 

Pris för grupp upp till 4 personer: 
850 kr + 300 kr/varje person utöver den första, 60 min 
Det finns plats för 4 personer i varsin hängmatta.

BOKA
SMS/Tel: 0708-569520
E-post: jenny@centerpeace.se