Frihport_logo_sv_text_mobilweb

Yoga, coachning & healing

Jag heter Jenny Israelsson och är diplomerad terapeut/lärare i medicinsk yoga, lärare i kundaliniyoga och yinyoga, gongterapeut, intuitiv healing, sound healing och coachning. Du kan läsa mer om min bakgrund här.

En enskild session kan se väldigt olika ut beroende på dina önskemål och behov. Jag använder mig av t ex yoga, meditation, ljudhealing (gongar och kristallskålar) och schamansk healing och enerigaktiveringar. 
 

Gruppbokningarna skräddarsyr vi efter era önskemål. Det finns möjlighet att vara på Tullinge yogacenter eller här på Frihetsportalen där vi kan använda oss av naturen. Vi kan t ex yoga på stranden, skogsbada och samlas vid lägerelden. Sedan klättrar ni upp i trädtälten för en skön natts sömn svävandes ovanför marken, vaknar till fågelkvittret och en god frukost i trädgården morgonen därpå.

BOKA:
E-post: jenny@frihetsportalen.nu
SMS/Tel: 0708-569520

Enskild coachning/yoga/healing
Inspiration – klicka in i flödet igen!

I dessa sessioner vill jag inspirera och väcka längtan i dig till ett levande och harmoniskt liv. Vi ser över din livssituation och framför allt strävar efter att hitta längtan till det som du vill ha/vara i ditt liv. Detta för att lättare kunna jobba vidare att rensa sådant som kan ha blockerat dig. Ett viktigt moment är att du själv känner och sätter din intention för dessa sessioner. Det är själva nyckeln i din själsaktivering/läkning – att du är innerligt hängiven. 
Vi/jag jobbar med olika tekniker beroende på din situation och önskan. Det kan vara bl a ett individuellt anpassat yoga program, healing, ljudhealing (gongar/kristallskålar), kraftfulla meditationer och energiaktiveringar. Under dessa sessioner blandar jag alla mina kunskapsområden. Du får ibland med dig uppgifter att aktivit själv jobba med hemma mellan våra träffar. För att få bästa effekt rekommenderar jag tre tillfällen à 2 timmar med 1-2 veckors mellanrum. Därefter kommer vi överens om hur vi fortsätter. Hör av dig så sätter vi ihop det som passar dig.

Pris: 1.200 kr/session.

Sound healing

Du kan även boka enskild sound healing. Vi samtalar en kort stund för att pricka in vad du vill ha hjälp med. Sedan lägger du dig ner och tar emot vibrationerna från de magiska intrumenten. Sound Healing är eff ektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Det kan hjälpa dig släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed vitalisera både kropp och sinne. Fysiologiskt påverkar detta på cellnivå genom att det, enkelt uttryckt, stämmer din kropp till din naturliga frekvens som faktiskt är hälsa.

I en hängmatta!
Sommartid kan denna healingsession ske i en hängmatta eller på gräsmattan om du vill.

Pris: 900 kr för 60-75 min 

Välkommen att höra av dig!