Frihport_logo_sv_text_mobilweb

Yoga, coachning & healing

Jag heter Jenny Israelsson och är diplomerad terapeut/lärare i medicinsk yoga, lärare i kundaliniyoga och yinyoga, Gongterapeut och Intuitiv healing, schamansk healing/ energiaktiveringar. Du kan läsa mer om min bakgrund här.

En enskild session kan se väldigt olika ut beroende på dina önskemål och behov. Jag använder mig av t ex yoga, meditation, ljudhealing (gongar och kristallskålar) och schamansk healing och enerigaktiveringar. 
 

Gruppbokningarna skräddarsyr vi efter era önskemål. Det finns möjlighet att vara på Tullinge yogacenter eller här på Frihetsportalen där vi kan använda oss av naturen. Vi kan t ex yoga på stranden, skogsbada och samla vid lägerelden. Sedan klättrar ni upp i trädtälten för en skön natts sömn svävandes ovanför marken, vaknar till fågelkvittret och en god frukost i trädgården morgonen därpå.

BOKA:
E-post: jenny@frihetsportalen.nu
SMS/Tel: 0708-569520

Kraftfull healing / energiaktivering

Under denna energiaktivering/kraftfull healing riktar jag specifika kraftfulla och djupverkande energifrekvenser in i kroppen. Det är ditt eget ljus/dina frekvenser jag jobbar med. Syftet med denna aktivering är att återkoppla din ursprungsfrekvens, hjärtats röst, dina gåvor så du kan verka, vara och leva ett liv i harmoni med dig själv och mötet med andra. Vi aktiverar/väcker/stärker kärleken till dig själv och rensar ut sådant som kan ha legat vägen för din själsliga resa. Den kan frigöra dig från sådant du inte längre behöver och öppnar upp för ett levande liv. Du ligger ner och vilar under tiden som jag jobbar på ett energiplan. Oftast ingen beröring om inte det behövs i enskilda fall. Detta tar upp till två timmar.
Efter denna behandling kan man känna sig allt från expanderad, trygg, glädjefylld till tom, trött och sorgsen i form av att du ”kommer ihåg dig själv”. Välkomna alla processer och låt de ha sin verkan. Låt dig vara öppen för de förändringar som kommer gynna ditt varande!
Pris: 1.200 kr

Enskild coachning - inspriation – klicka in i flödet igen!

I dessa ssessioner vill jag inspirera och väcka längtan i dig till ett levande liv i samklang med din själsröst. Vi ser över din livssituation och framför allt strävar efter att hitta längtan till det som du vill ha/vara i ditt liv. Detta för att lättare kunna jobba vidare att rensa sådant som kan ha blockerat dig i din vidare resa med dig själv. Ett viktigt moment är att du själv känner och sätter din intention för dessa sessioner. Det är själva nyckeln i din själsaktivering – att du fullt är committad (innerligt hängiven). Vi jobbar vi med olika tekniker beroende på din situation och önskan. Det kan vara bl a ett individuellt anpassat yoga program, healing, ljudhealing (gongar/kristallskålar), kraftfulla meditationer och energiaktiveringar. Under dessa sessioner blandar jag alla mina kunskapsområden. Du får med dig uppgifter att aktivit själv jobba med hemma mellan våra träffar. För att få bästa effekt rekommenderar jag tre tillfällen à 2 timmar med 1-2 veckors mellanrum. Därefter kommer vi överens om hur vi fortsätter.

Pris: 1.200 kr/session. 

Healingbehandlingar

Healingen går ut på att jag tillför höga energier till ditt enerigsystem genom handpåläggning eller utanför kroppen. Detta sätter igång balanserande processer i din kropp både fysiskt och på ett energiplan. Jag utbildad i Chakra, Aura, Intuitiv healing och Schamansk healing men numera låter jag inuitionen vägleda mig för bästa flöde i healingprocess. Det betyder att det blir en blandning av allt detta. Du ligger på massagebänk med kläder på. 

Pris: 800 kr för 60 min 

EnergiBOOST - distanshealing

Du tar en stund i stillhet där du befinner dig och tar emot energiöverföring. Beräkna ca 30 minuter även om du i vissa fall kanske behöver landa ytterligare en stund i energierna. Själva healingen pågår ca 20 minuter.

Pris: 300 kr för 30 min 

Välkommen att höra av dig!