Frihport_logo_sv_text_mobilweb

Varmt välkommen till ett unikt häng! Under en helg möts vi i ett naturnära och jordande retreat. Där du får återkoppla till din själ och ditt genuina var-ande, med betoning på anden i dig själv. Du övernattar i trädtälten..

Vi kommer göra yoga och meditera, ta skogsbad och ha eldceremoni. Vi kommer sätta intentioner för din tillvaro för att du till fullo ska ta plats i ditt liv. Vi kommer samtala om det som berör och dela spacet tillsammans. Du kommer få tid för bara varande för dig själv. Jag kommer bistå med min gåva att guida dig i ditt inre via min förmåga att känna in gruppen och skapa i nuet. Jag kommer ge energiaktivering och ljudhealing. Du övernattar i trädtälten som hänger mellan träden på min vackra och energiladdande naturtomt. 

Om vädret tillåter yogar vi på stranden eller tomten. Jag kommer under helgen använda mig av gongar och kristallskålar för att hjälpa till i processerna. Det finns ett antal hängmattor till förfogande där du bara kan vila och låta processerna mjukt ta vid. Den mesta tiden kommer vi spendera utomhus. Så ta med kläder efter väder. Är det svalt kan vi sätta på bastun.

Det är med ödmjukhet som jag välkomnar dig som känner dig kallad till detta skapande av magi!

Bokning Häng-retreat

Lördag 17/8 kl 9:00– söndag 18/8 kl 16:00
Pris: 2.850 kr inkl delat boende i 3-manna-trädtält och alla måltider (vegetariskt; 2 luncher, 1 frukost, 1 middag samt snacks/frukt)
Antal platser: 9
Medtag: Kläder efter väder, ryggsäck för kortare utflykt, något att sitta på i skogen, badkläder, handduk, egen sovsäck och kudde. Anteckningsblock och penna.
Detta finns på plats att tillgå: Ullmadrasser i tälten, yogamattor, filtar för yogan. Två toaletter och två duschar, 1 km till havet.
Base camp: Sibble backe 17, Grödinge.
BOKA senast 31 juli genom att mejla ditt namn, adress och mobilnummer till: jenny@frihetsportalen.nu. Anmälningsavgiften 500 kr swishas till 0708569520 då du fått bekräftelse om plats. Resterande kostnad betalas senast 31 juli till samma nummer.