Om mig

Levande liv är mitt motto

Jag är Jenny Israelsson och har utforskat olika yrkesområden och hobbys genom åren. Jag tycker det är spännande med variation. Oavsett vad jag ägnar mig åt är det viktigt att det känns roligt och energigivande. Nu på senare år har det blivit ännu viktigare att det även är njutning, harmoni och flöde i tillvaron. Oavsett om jag ”jobbar” eller är ledig så lever jag.

Jag ägnar numera min tid åt att jobba som  yogalärare/coach/healer/sound healing, driver och ansvarar för Centerpeace yoga AB och Frihetsportalen (Hang & Breakfast och Healing Furniture). Jag jobbar även med möbeltapetsering sedan 2017. Jag arrangerar även Häng-retreats och Hang & Breakfast på somrarna. Jag har tidigare erfarenheter av grafisk formigivning och produktion inom reklambranschen.

Lite längre version:
Jag skulle kunna rabbla titlar för att försöka beskriva min kompetens. Men jag gillar inte titlar. Jag upplever att vi alltför ofta gömmer oss bakom dessa attribut. Vi är så mycket mer än titlar. Jag hoppas kunna beröra med dessa rader här nedan.

Jag heter Jenny Israelsson och har sedan 1997 jobbat med mig själv på en djupare nivå. Det började med att min dåvarande pojkvän omkom i en hängflygolycka när jag också var med. Detta trauma ledde till att jag för det första fick gåvan att få sörja med allt vad det innebär. Att hitta andetaget igen, att hitta nycklarna som får en att vilja orka vidare. För mig var det att få sörja klart och min egen övertygelse att det tar den tid det tar och att man aldrig kan gå ”för djupt”. En del tyckte att jag skulle ”skingra tankar”, vilket jag aldrig förstod. För mig är sorg en del av livet, att det får pågå och andas i den takt som den behöver för att man ska växa och läka i den fasen. Precis som alla andra kriser är de faser att växa i. De kan göra oss klokare, visare och mer ödmjuka.

 

Denna fas förde mig in i yogans värld. Då jag gick i yogaterapi och även på yogaklasser som hjälpte mig vidare i min sorg och in i kontakt med mig själv. Det ena ledde till det andra och jag hoppade på en yogalärarutbildning i Kundaliniyoga. Efter ungefär ett år mitt under denna utbildning insåg jag att jag skulle starta upp en egen yogaverksamhet och säga upp mig från min fasta tjänst på reklambyrån. Utan en kalkyl i sikte hoppade jag, rakt ut! Övertygad om att det går - för att jag ville! Och ja, det har gått alldeles utmärkt faktiskt.

Åren rasslar på och jag har nu lett ett antal tusen yogapass för mängder av människor på Tullinge yogacenter/Centerpeace yoga och i många andra sammanhang/platser. Jag har alltid känt att det är viktigt med en genuin kontakt med mig själv i det jag delar med mig av. Att det är äkta och att det kommer inifrån mig själv och inte från någon annan lärare jag har haft. Jag har alltid velat beröra på djupet, att väcka deltagarnas eget driv, liv, kraft och läkning. Jag har sedan fyllt på med lärare/ terapeututbildning i Medicinsk yoga och  Yinyoga.

 

Även gongar, klang- och kristallskålar/sound healing kom in i mitt liv. Sommaren 2015 halkade in på en schamankurs som sedan blev tolv kurser. Det har också blivit några healingkurser och andra ljusarbeteskurser. 

Så numera mixar jag dessa kompetenser och erfarenheter när jag coachar/yogar/ger healing mm. Jag hoppas kunna inspirera och bidra till växande och läkning så din själ fullt ut kan ta plats i hela din människa. Jag vill uppmuntra till att du hittar in i din kraft. Väcka energin inom dig för att du själv ska hitta momentum i ditt liv. Jag svänger med min "osynliga trollstav", ger dig pepp och verktyg men det är du som kommer ta stegen till förändring för ditt högsta bästa.

Slutligen vill jag nämna att livet även för mig ständigt pågår med sina "ups and downs". Jag har fött två underbara barn, gift mig, skiljt mig, flyttat in i hus, ut ur hus och in i hus igen osv. Jag gråter och är euforiskt lycklig och allt däremellan om vartannat och fortsätter att utforska livet. Så med det sagt titulerar jag mig människa.