Sound healing i hängmatta

Utomhus för mindre grupp

Välkommen till sound healing i hängmatta för en mindre grupp upp 6 personer. Ni bäddar ner er i varsin hängmatta och tar emot vibrationerna från de magiska intrumenten och den lugna känslan från naturen. Sound Healing är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Det kan hjälpa dig släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed vitalisera både kropp och sinne. Fysiologiskt påverkar detta på cellnivå genom att det, enkelt uttryckt, stämmer din kropp till din naturliga frekvens som faktiskt är hälsa.

Pris: 3.300 kr för grupp upp till 6 personer, 60 min 

BOKA
SMS/Tel: 0708-569520
E-post: jenny@centerpeace.se

Boka events för en privat grupp

Jag heter Jenny Israelsson och är diplomerad terapeut/lärare i medicinsk yoga, lärare i kundaliniyoga och yinyoga, gongterapeut, intuitiv healing, sound healing och coachning. Du kan läsa mer om min bakgrund här.

Gruppbokningarna skräddarsyr vi efter era önskemål. Det finns möjlighet att vara på Centerpeace eller i Grödinge där vi kan använda oss av naturen. Vi kan t ex yoga på stranden, skogsbada och samlas vid lägerelden. Det går även att boka övernattning i trädtälten svävandes ovanför marken. Vakna sedan till fågelkvittret och en god frukost i trädgården morgonen därpå.

BOKA  SMS/Tel: 0708-569520
E-post: jenny@centerpeace.se