Hangout mini-retreat

loading...

Välkommen att boka ett hängande mini-retreat med dina vänner

Inled er vistelse med ett Gong- och klangbad i varsin hängmatta. Detta kan också bytas ut mot eldceremoni på kvällen. Ni hänger runt som ni vill och t ex grillar er middag, går ner till havet och tar ett dopp, babblar och myser med dina vänner på uteplatsen eller i omgivningarna. Sedan bäddar ni ner er i de svävande trädtälten för en god natts sömn. 

På morgonen leds ni igenom ett skonsamt yogapass för kropp och själ och avnjuter därefter er go-frukost ute i det gröna. 

Tips!
Du kan vandra en del av Sörmlandsleden som passerar ett stenkast från oss. T ex ställa bilen här hos oss och gå till Skanssundet. Äta en god middag där och sedan ta bussen tillbaka till oss.

 

Boka här

Boka genom att skicka ett SMS med din förfrågan till Jenny 0708-569520. Välkomna!

Priser och villkor

Paketpris/person, 3-6 pers
Inkluderat är Sound healing i hängmattor eller eldceremoni, övernattning i trädtält, bäddat med ullmattor, täcken och lakan, morgonyoga och frukost. Detta event är för 4-6 personer.
Pris: 2.225 kr/person. Betalas med swish eller faktura vid bokning.

Ej inkluderat: Ni tar med egen middag och kan använda det enkla uteköket eller grillen. Ni kan också besöka någon av de närliggande caféer eller restaurangen vid Skanssundet.

Du har tillgång till:
Du har tillgång till kylskåp och dusch i familjens villa samt toalett (Bajamaja). Enklare utekök och grill. Det är självklart fritt att softa i hängmattorna! Det är ca 1 km till stranden/brygga/havet.


Öppettider & incheckning
Enligt överenskommelse 2022.
Incheckning: ca kl 15:00 (om klang i hängmattor är bokat) annars kommer vi överens när ni vill komma.
Utcheckning: kl 12:00 dagen efter

Adress: Sibble backe 17, 147 92 Grödinge.

Avbokningsvillor
Avbokning kan ske senast fyra veckor innan din vistelse med full återbetalning. Avbokning som sker senast två veckor innan din vistelse återbetalas 50% av avgiften. Ingen återbetalning vid avbokning mindre än två veckor innna din vistelse. Vid gör vårt bästa att boka om er om vädret skulle vara alltför ruskigt, men lite regn kan också vara mysigt. Tälten är vattentäta. Vid regn är vi inom hus för klang och yoga.

Ej husdjur
Vi kan inte ta emot husdjur i tälten.